A 9D mozi egy felejthetetlen élmény!

Képzeljen el egy olyan filmnézést ami több mint egy átlag mozizás, ahol a saját bőrén tapasztalhatja meg a filmek különleges világát. Mi ezt a teljesebb élményt biztosítjuk. Az egész világon még Rómában élheti át ugyaneztezt az élményt.

A családokat izgalmas gyermekfilmekkel várjuk, van kísértetes, humoros, dínós, hullámvasutazós, UFO-s, de még csak erős idegzetűeknek ajánlott Horror filmek is a kínálatban. Az idősebb korosztálynak is kínálunk lehetőséget a szórakozásra. Jelenleg 17 film közül lehet választani, hetente bővülő választékkal. A 9D a megszokottnál nagyobb felbontású 3D -hez különböző effekteket add hozzá, például a székek amelyekben ülünk 4 tengelyen mozognak velünk, emellett a vihar vagy hó effektet, fontos hogy minden effektünk anti allergén, teljesen bőrbarát, így nem kell aggódni a kellemetlen kiütések miatt. A székekbe épített denevér vagy kígyó effekt valósághű érzést ad. Mintha a kígyó vagy denevér a szárnyával közelítene és hozzáérne.A szélgép a stroboszkóppal a tornádót és a habgéppel a hóvihart szimulálja.Az élményeket teljessé varázsolni segít még a coralló fényeffekt, a Lézer, a mű-füst, a sűrített levegő, és az erős vízpermet is. A 9D mozi 8 férőhelyes, ezzel egyszerre 8 személy részére biztosítva a maximális élményt.

A 9D mozi szimulátorra szabott filmek általában 5 maximum 10 percesek, viszont annál több élményt nyújtanak, mivel képesek a nézőt aktív szereplőként az események középpontjába teremteni. Ezek a pillanatok annyira tele vannak érzésekkel, érzelmekkel és aggodalmakkal, hogy a néző élethű, teljes hosszúságú film élményét éli át.

A kecskeméti Malom Központ 3. emeletén várjuk a 9D mozi szimulátor látogatóit.